Neteja professional

CASANETA els ofereix tant neteges generals com manteniments regulars que s'efectuen amb productes testats i amb un supervisor que optimitza l'esforç dels equips. Les neteges generals poden ser de la llar, empreses, oficines, per una raó concreta, després de realitzar una obra o en ocasió d'una nova construcció

Així mateix, CASANETA s’ocupa també de la cura de PISCINES, TERRASSES, COMUNITATS, GARATGES i pàrquings.

CASANETA també realitza la neteja de forma regular d’acord amb un programa horari flexible i acordat amb el client. En la neteja podem afegir serveis extra, com ara tractament d’olors, venda de consumibles, sabó, aigua i similars. Destaca el servei de neteja de vidres, tapisseries, persianes amb perxa i sense perxa.

Manteniment

Destaquem que CASANETA li ofereix tractaments antiolors mitjançant productes d'alt rendiment biològic també vàlids per a oficines i locals.
També ofereix serveis antiplagues, rosegadors i tota mena d'insectes.
Igualment, vam realitzar polits, abrillantats i tractaments de sòls recuperables.

Durant els processos de neteja, CASANETA pot realitzar reparacions petites i desembussos, tasques de condicionament de persianes, finestres i similars.

Servei domèstic

CASANETA és pionera a Lleida en el Servei domèstic, obtenint per a això tots els permisos i formalitats necessàries. Es troba a l'abast de tothom per preu i flexibilitat i permet a tot tipus de pressupostos combinar les seves vides i el manteniment de la seva llar.

La prestació del servei domèstic es realitza després de la visita de la supervisora de l'empresa. Després de conèixer les necessitats del nostre client, li oferim el millor preu possible, un cop establert l'horari en què es prestaran els serveis setmanalment.

El nostre client pot també delegar-nos el lliurament dels productes de neteja que són els mateixos que utilitzen el personal de CASANETA durant la realització del seu servei.

Ajuda a domicili

Juntament amb la neteja domèstica, CASANETA disposa d'autorització d'ASSISTÈNCIA DOMICILIÀRIA, és a dir, el personal de CASANETA a assistir al domicili pot prestar ajuda complementària a la neteja com planxa, companyia, cuinar, parar i recollir la taula, així com tasques complementàries d'ajuda a domicili.

En aquests supòsits, CASANETA també es preocupa perquè la relació entre el cuidador i el client sigui sempre fluïda i oberta, de manera que es puguin aplicar la flexibilitat necessàra en alguns moments, segons les necessitats de la família.

Comunitats de veïns

CASANETA, amb la seva vocació domèstica, mostra una gran disposició per ocupar-se amb la mateixa delicadesa de COMUNITATS i ESCALES D'EDIFICIS. Així, podem oferir a cada comunitat un pressupost flexible i ajustat amb l'abrillantat del portal i altres serveis afegits com ara la neteja de l'ascensor, de vidres i canvis de llums. Contacta'ns!

Botiga de productes de neteja

CASANETA disposa d’una botiga al carrer Vallcalent, 46 de Lleida on exposa els millors productes i estris per a la neteja, els quals han estat provats pels seus propis equips de treballadors.

Entre aquests productes es poden trobar abrillantadors de primera qualitat, fregasòls de triple acció i higienitzants, tot això amb rendiment professional però a preus extraordinàriament assequibles.

També a la nostra botiga podrà adquirir estris com mulladors de vidres amb borreguet, racletas, pals de fregar a preus econòmics.